Burs Başvurusu

Değerli Öğrencilerimiz;
Vakfımız, mütevelli heyetimizin yardımları ile sizlerin ihtiyaçları arasında bir köprü görevi görerek burs hizmeti sunmaktadır. Mütevelli heyetimizin bize emanet ettiği bursları ihtiyaç sahibi ve başarılı öğrencilerimize ulaştırmak vakfımız için vicdani ve hassas bir görevdir. Burs başvuru sürecinin uzun ve titiz olması da bu hassas görevin gereğidir. Bize emanet edilen her bursu başarılı, ihtiyaç sahibi Gümüşhaneli öğrencimize ulaştırmakla mükellefiz.
Burs başvurusunda bulunurken lütfen bu hassasiyetlerimizi ve görevimizin ağırlığını göz önünde bulundurup başvuru yapınız. Aşağıda yer alan başvuru şartlarını taşıyorsanız burs başvurusunda bulununuz. Unutmayınız ki başvuru şartlarını taşımayıp, burs başvurusunda bulunmanız burs başvurusunun diğer süreçlerinin yavaş ilerlemesine sebep olacaktır.
Gümüşhane Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfının amaçları içerisinde yer alan Eğitime Destek çerçevesinde başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi maddi olarak desteklemek üzere 2019 – 2020 Eğitim Öğretim Yılı için Burs müracaatları 19.10.2019 tarihinde başlayıp 10.11.2019 tarihinde sona erecektir.
Müracaatta bulunacak öğrencilerimizin Vakfımıza ait www.gumushanevakfi.com adresinde yer alan başvuru forumunu eksiksiz ve doğru biçimde doldurmaları gerekmektedir.
Yeni Eğitim ve Öğretim Döneminin hepiniz için başarı ve sağlık getirmesini dileriz.

GÜSEV VAKFI BURS BAŞVURU ŞARTLARI

1. Başvuran öğrencinin veya anne-baba birisinin Gümüşhane nüfusuna kayıtlı olması,  tüm ailenin gösterildiği vukuatlı nüfus kayıt örneğinin sunulması,
  2. Halen Üniversitelerin lisans programlarının 1, 2, 3, 4. Sınıflarında okuyor olmak,Özel Üniversitelerde okuyan öğrencilerin % 100 burslu olarak okuyanları dışında burs başvurusu kabul edilmeyecektir.Uzaktan eğitim veya açık öğretim programlarına kayıtlı öğrencilerimize, ikinci lisans programını okuyan öğrencilerimize burs verilmemektedir.
  3. Burs başvurusunda bulunan ara sınıf (2.3.4) öğrencilerimizin transkript belgesini, Üniversiteyi yeni kazanan öğrencilerin ve hazırlık sınıfını bitiren öğrencilerin ÖSYM sınav sonuç belgesini ve hazırlık sınıfını geçtiğini gösterir belgenin sunulması
  4. Ailesinin gelir durumunu gösterir belge sunulması
  5. Adli Sicil Belgesinin sunulması gerekmektedir.
Yukarıdaki şartlara göre yapılan başvurular içinden değerlendirme yapılarak burs almaya hak kazanan öğrenciler Vakıf sitemizden açıklanacaktır.

GÜMÜŞHANE EĞİTİM
                                                                                                                                                                  KÜLTÜR VE SAĞLIK VAKFI

TC Kimlik No:
Adınız:
Soyadınız:
Baba Adı:
Anne Adı:
Cinsiyetiniz:
Doğum Tarihi:
Doğum Yeri:
İlçeniz:
Köyünüz: